Hýčkání jako v lázních připravili i letos pro své klientky pracovníci Domova pokojného stáří sv. Františka v Javorníku, kde se oslava Mezinárodního dne žen nesla v duchu zkrášlovacích a relaxačních procedur.

V pátek 8. března zavítala do domova paní Veronika Danilková, která dámám dopřála příjemnou masáž obličeje. Pak si klientky vzala do péče paní Petra Tomášková a při milém povídání si dámy v její péči užily masáž rukou. Tím ale hýčkání neskončilo. Každá žena se přece chce cítit krásná, a to bez ohledu na věk. Ve společenské místnosti proto Terezie Kučová připravila improvizované kosmetické studio, v němž se každé klientce věnovala s péčí a láskou. Tu nanesla oční stíny, tu přidala na tvář zdravíčko nebo voňavý lesk na rty. Hřebínkem pročísla vlasy nebo dala barevný šátek kolem krku a každá žena okamžitě rozkvetla.
Oslava by nebyla oslavou, kdyby na ní chybělo občerstvení, voňavá káva a květina, kterou letos předával klientkám syn paní Kučové.
Děkujeme všem, kteří se podíleli na přípravě oslavy MDŽ a připravili klientkám krásný den.