Výtvarná a fotografická soutěž

banner soutěž 2

Výtvarná soutěž

• kategorie: I. do 7 let     II. 8–12 let
  • výtvarné práce odevzdávejte do 31. ledna 2024, a to buď přímo na ředitelství Charity Jeseník (Zámecké nám. 2, Jeseník) nebo na střediscích Charity Jeseník (Domov pokojného stáří sv. Františka v Javorníku, Domov pokojného stáří sv. Hedviky a Vývařovna AVE ve Vidnavě, Denní stacionář Šimon v Jeseníku – zde pouze v době od 8:00 do 15:00 hod.) anebo v knihkupectví Domeček v Jeseníku
  • práce musí být na zadní straně označena těmito informacemi: jméno, příjmení, věk autora a kontakt (třeba na rodiče, školu), abychom mohli  případného vítěze dohledat
Fotografická soutěž

• není věkově omezena
  • fotografie posílejte do 21. ledna 2024 na e-mail tks@jesenik.charita.cz
  • o nejlepší fotografii rozhodne veřejnost na facebooku Charity Jeseník do 31. ledna 2024
Důležité

Zapojením se do soutěže a zasláním obrázku či fotografie soutěžící souhlasí s jejich zveřejněním a využíváním pro potřeby Charity Jeseník v dalších letech.

Z výtvarných děl si ponecháváme pouze oceněné výkresy (různé modely a 3D díla ne). Pokud chcete své výtvarné dílo vrátit, napište to na druhou stranu výtvoru nebo zavolejte, pošlete mail a domluvíme se na předání. Díla si ponecháváme do 15. března (po ukončení výstavy), následně jsou likvidována. Děkujeme za pochopení.