Co přináší prázdninové Okénko
1. července 2022 Z Charity Jeseník

Co přináší prázdninové Okénko

Tématem prázdninového Okénka je nejen dovolená, ale také Denní stacionář Šimon, neboť o prázdninách se začne s výstavbou nové budovy.

Prázdniny máme spojené především s dovolenými a my jsme se našich zaměstnanců zeptali, jestli je tráví aktivně nebo pasivně a taky kam se letos chystají. Tomu věnujeme jeden z článků a dovolené trošku jiného ražení je věnované inspirativní zamyšlení Z mého pohledu od vedoucí Charitní pečovatelské služby. A zrovna tato služba na konci čísla blahopřeje své kolegyni k životnímu jubileu. Poslední strana je vůbec hodně o děkování a samozřejmě nechybí duchovní zamyšlení. Toto číslo je ale věnováno především Dennímu stacionáři Šimon, už se totiž začalo s bouráním staré budovy a během prázdnin započne výstavba budovy nové. Nejen k prostorám se nám vyjádřila v rozhovoru uživatelka stacionáře a o dění v této službě se můžete dočíst také na straně 5. A taky o kuželkovém turnaji v Domově pokojného stáří sv. Hedviky, o setkání zaměstnanců, o Diecézní pouti Charit a o krásné akci v Charitním domě sv. Anežky.

Přejeme příjemné počtení.