Naše služby - aktuální informace

Domovy

Na našich domovech (Domov pokojného stáří sv. Františka v Javorníku, Domov pokojného stáří sv. Hedviky a Charitní dům sv. Anežky ve Vidnavě) stále platí zákaz návštěv. Návštěvy jsou možné jen za určitých pravidel. Nově také testujeme návštěvy - prozatím jen v Domově pokojného stáří sv. Františka v Javorníku, ale už brzy i ve Vidnavě. Je ale nutné se objednat, a to s předstihem!

Do domova si vždy nejprve zavolejte a na všem se domluvte s pověřeným personálem:

• Domov pokojného stáří sv. Františka v Javorníku
    zdravotnický personál: tel. 735 183 275
    vedoucí: Mgr. Zbigniew Romankiewicz – tel. 731 140 096
  • Domov pokojného stáří sv. Hedviky ve Vidnavě
    sociální pracovnice: Mgr. Diana Burďáková – tel. 731 140 097
    vedoucí: Jaroslava Švecová – tel. 731 135 941
  • Charitní dům sv. Anežky ve Vidnavě
    sociální pracovnice: Bc. Radka Pribilincová – tel. 730 844 497
    vedoucí: Jaroslava Švecová – tel. 731 135 941

Klienti domovů mohou chodit také na vycházky, ovšem s dodržením těchto pravidel:

• klient používá v průběhu vycházky respirátor alespoň třídy FFP2 nebo KN95
  • bezprostředně po návratu z vycházky musí být umístěn do oddělených prostor a do 72 hodin od ukončení vycházky mu bude proveden první antigenní POC test, který bude zopakován za další 3 až 4 dny. Umístění do oddělených prostor bude ukončeno v případě negativních výsledků obou testů.

Upozornění: Pokud se na našich domovech objeví výskyt onemocnění Covid-19, nebudou návštěvy ani vycházky možné. Budeme dělat vše, abychom ochránili naše klienty, a pokud onemocní, tak aby vše zvládli, co nejlépe. Prosíme, respektujte to. Děkujeme.

Další služby

Naše další služby (Denní stacionář Šimon, Charitní pečovatelská služba, Domácí zdravotní péče, Vývařovna AVE. Půjčovna kompenzačních pomůcek) fungují bez omezení. Vždy je však vhodné si nejprve všude zavolat a domluvit se telefonicky.