Umíte vařit? Přidejte se k nám!

Do našeho týmu Vývařovny AVE hledáme kuchařku a pomocnou kuchařku, ale klidně i kuchaře nebo pomocného kuchaře. Pokud vás láká vaření pro spoustu lidí, neváhejte a ozvěte se!

Více informací k pozici kuchař/ka a pomocný/á kuchař/ka

Květnové číslo Okénka právě vychází

05-2019 Okénko CHJKvětnové Okénko do Charity Jeseník přináší pozvání na piknik do zámeckého parku ve Vlčicích. Dočtete se zde také o komunikaci, o setkání s našimi dárci a o talk show Zbigniewa Czendlika, kterému tentokrát patří i poslední strana a duchovní zamyšlení o tom, že máme milovat lidi.

Přejeme vám pěkné počtení.

Okénko do Charity Jeseník - květen 2019

Krásné Velikonoce!

Velikonoční přání

Hledáme zdravotní sestru do týmu

Pokud chcete změnu, je tato nabídka možná právě pro Vás! Stále totiž hledáme do našich domovů ve Vidnavě zdravotní sestru. Podrobnější informace.

Dubnové Okénko je tu!

04-2019 Okénko CHJV novém čísle Okénka vám přinášíme informace o přednášce pro pečující či pečovatelské službě. Dalším tématem jsou investice a s tím spojené finanční prostředky, jejichž nedostatek většinou trápí neziskové organizace nejvíce. Dále se dočtete také o hospicové péči na Jesenicku a o jejím dosavadním vývoji. Okénko uzavírá velikonoční duchovní zamyšlení.

Přejeme vám pěkný apríl s naším Okénkem.

Okénko do Charity Jeseník - duben 2019

Hledáme kolegu/kolegyni do týmu

Do Domova pokojného stáří sv. Hedviky ve Vidnavě hledáme pracovníka v sociálních službách. Možná čekáme právě na Vás.

Více informací

Březnové Okénko do Charity Jeseník právě vychází

3-2019 Okénko CHJV březnovém čísle Okénka najdete informace o plánované přednášce pro pečující nebo o talk show Zbigniewa Czendlika, který navštíví Charitu Jeseník v dubnu. Přečíst si můžete také o tom, jak se slaví MDŽ v našich Domovech pokojného stáří nebo o prolínání generací. Okénko tentokrát přináší rozhovor s vedoucí Vývařovny AVE o jejím optimismu při práci a především o jejím dlouholetém působení v Charitě.

Přejeme vám příjemné počtení.

Okénko do Charity Jeseník - březen 2019

Vychází únorové Okénko

02-2019 Okénko CHJÚnorové číslo Okénka do Charity Jeseník přináší nové informace o rekonstrukci Domova pokojného stáří sv. Františka v Javorníku. Najdete v něm také výsledky Tříkrálové sbírky, při které se letos koledovalo právě pro rekonstrukci. A dále se dočtete o královské návštěvě v Jeseníku nebo o tom, že je to právě teď v únoru dvacet pět let od doby, kdy byla založena Charita Jeseník.

Přejeme Vám krásné chvíle s naším Okénkem!

Okénko do Charity Jeseník - únor 2019

Tříkrálová sbírka sečtena

Poslední peníze mohli lidé vhodit do pokladniček Tříkrálové sbírky 14. ledna. Nyní je již sečteno ve všech obcích na Jesenicku a výsledky nás naplňují opravdu velkou radostí. Pro Domov pokojného stáří sv. Františka v Javorníku se podařilo vykoledovat úžasných 664 256 korun! To je opět o několik tisíc více, než minulý rok.

Na podrobnější výsledky koledování podle obcí se můžete podívat zde.

Prohlédnout si můžete také výsledky jednotlivých tříkrálových skupinek - zde.

Všem koledníkům i dárcům z celého srdce děkujeme!

Vychází první letošní Okénko

01-2019 Okénko CHJV novoročním Okénku se tentokrát dočtete o lednové Tříkrálové sbírce, doprovodné soutěži a výstavě nebo o tom, jak se v Domově pokojného stáří sv. Františka plnila přání. Dozvíte se také, na co se můžeme v novém roce těšit a přečíst si můžete rovněž rozhovor o tom, jak lze být laskaví k druhým. Na poslední straně opět najdete duchovní zamyšlení o naději na počátku roku.

Přejeme Vám krásné chvíle v novém roce s naším Okénkem.

Okénko do Charity Jeseník - leden 2019