Loňský výtěžek opět překonán, děkujeme

Pracovníci Charity Javorník dokončili otevírání všech zapečetěných pokladniček Tříkrálové sbírky. Tři králové koledovali ve 23 obcích Jesenicka. Celkem bylo rozpečetěno 110 pokladniček a výnos dosáhl částky 429.194,- Kč.

Výtěžek byl ve srovnání s loňským rokem překonán o 8.983,- Kč. Po rozdělení zůstane z vykoledované částky javornické Charitě 278.976,- Kč. Tyto finance budou v souladu se schváleným záměrem použity na bezbariérové úpravy sociálních zařízení v Domově pokojného stáří sv. Hedviky ve Vidnavě.

„Letošní výsledky nám opět udělaly radost. Jménem Charity Javorník děkuji všem dárcům za důvěru a štědrost. Ukazuje se, že umíme stále otvírat svá srdce a pomáhat tak lidem, kteří naši pomoc potřebují. Velké poděkování patří také koordinátorům sbírky a hlavně koledníkům, kteří přes letošní rozmary počasí navštěvovali domácnosti. Již nyní pro ně připravujeme tradiční filmové promítání v jesenickém kině.“ děkuje ředitelka Charity Javorník Helena Paschkeová.

Mgr. Helena Paschkeová, Charita Javorník, tel: 732 825 091, e-mail: javornik@charita.cz

Konečné výsledky Tříkrálové sbírky 2013 v jednotlivých obcích

Tisková zpráva ke stažení