Již tradiční kuželkový turnaj ve Vidnavě

Vidnava - Při zpětném hodnocení Turnaje v kuželkách bylo znát, že je vedoucí Domova pokojného stáří sv. Hedviky pan Mgr. Peter Trepáč hrdý na své zaměstnance a seniory: „Všichni, kteří se na přípravě turnaje podíleli, zaslouží obrovskou pochvalu,“ přikyvuje vedoucí Domova pokojného stáří sv. Hedviky ve Vidnavě. „Putovní kuželka se vlastně jen posunula o dům dál – minulý rok turnaj vyhrál sousední domov a nyní se umístilo na prvním místě družstvo z našeho domova,“ dodává.

A jak prohru snášelo družstvo, které se umístilo na posledním místě? „Přestože jsme byli na posledním místě, užili jsme si hodně slávy a radosti, jako bychom vyhráli,“ s úsměvem dodává Bc. Marie Dobošová, DiS., vedoucí sousedního charitního domu sv. Anežky ve Vidnavě. Kromě charitních domovů se turnaje zúčastnila i družstva z Domova pro seniory v Javorníku, Centra sociálních služeb z Jeseníku, z Domova důchodců ze Zlatých Hor. Všichni ctili sportovního ducha, litý souboj doprovázel hudebně pan Knápek. Komu již docházela síla, odlehčil prohnutým stolům o bábovku, či jinou osvěžující vzpruhu, kterou upekli charitní zaměstnanci. Panovala příjemná atmosféra a kromě kuželek byly připraveny i křížovky o ceny nebo šipky. Těšte se na další V. ročník kuželkového turnaje, na kterém si klání senioři zopakují. Uvidíme, kdo si tentokrát odveze Putovní pohár. Na závěr velmi děkujeme všem sponzorům, kteří se zasloužili o ceny pro vítěze a bohaté občerstvení. Zejména děkujeme panu Zdeňkovi Ocelkovi, Ing. Pavlu Mrázkovi (AGH – Bernartice), Ing. Petru Hájkovi (Agroprodukt Supíkovice spol. s. r. o.), Mgr. Václavu Tschulíkovi (Křesťanské knihkupectví Domeček), Miroslavu Žídkovi (drogerie), PharmDr. Vítu Starému (lékárna u Černého orla), Dianě Zahradníčkové, Ivaně Střížové a panu Františku Strapkovi.