MŮJ SVĚT i v Jeseníku

Fotosoutěž přibližuje veřejnosti sociální práci jinak, než jen suchými statistickými veličinami. Soutěž je určena výhradně pro zaměstnance, dobrovolníky a klienty Charit z celé České republiky. Slavnostní vernisáž oceněných fotografií se uskuteční v únoru 2018 v Opavě. Poté bude výstava celý rok putovat po dalších městech. Mezi města, která budou mít tu čest výstavu hostit, patří i Jeseník.

A máme se na co těšit. Kategorie jsou hned tři. První kategorie má název Portrét, aneb tváře lidí Charity. Druhá kategorie Život kolem nás - události Charity pohledem těch, kteří pro ni pracují. Poslední, třetí kategorie se jmenuje Jak to vidím já, život Charity pohledem našich klientů. Záštitu nad výstavou převzal Prof. Mgr. Jindřich Štreit a v hodnotící komisi zasedne i Doc. Jiří Siostrzonek, Ph. D., pedagog Institutu tvůrčí fotografie Slezské univerzity v Opavě. Každý soutěžící může zaslat nanejvýše tři snímky do každé ze tří vyhlášených kategorií, tedy celkem devět fotografií. Fotografie je možné zasílat do 30. ledna na adresu fotosoutez@charitaopava.cz. Těšíme se na výsledky a doufáme, že i Jesenicko bude mít své želízko v ohni. (CHJ)

Pravidla soutěže:

muj_svet_letak_2018_A4_tisk-page-002muj_svet_letak_2018_A4_tisk-page-001